Dierenbegraafplaats

De dierenbegraafplaats voor Amsterdam en omstreken is het D.U.C in Amsterdam. Uw overleden huisdier verdient een waardig afscheid. Daarom laat u uw huisdier begraven bij dierenbegraafplaats D.U.C in Amsterdam. Het D.U.C. (Dieren Uitvaart Centrum) is gevestigd in Amsterdam en goed bereikbaar vanuit de Zaanstreek, Purmerend, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Almere. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de begrafenis, maar ook voor crematie van uw overleden huisdier.

Begrafenis

Als u kiest voor een begrafenis van uw huisdier bij dierenbegraafplaats D.U.C. in Amsterdam, kiest u voor een ‘naturel’ begrafenis. Uw overleden dier wordt dan bergraven in een windsel van een vlasproduct in een speciaal daarvoor aangelegde weide. Er kunnen geen speeltjes of andere attributen zoals een halsbandje worden mee begraven. Op deze manier is de begrafenis heel natuurlijk.

Crematie

U kunt ook kiezen voor een algemene of een individuele crematie van uw overleden huisdier. Bij een algemene crematie wordt uw huisdier tegelijk met andere dieren gecremeerd en wordt de as uitgestrooid over de asweide. U kunt ook kiezen voor een individuele crematie en de as van uw overleden huisdier mee naar huis nemen.

Meer weten

Wilt u meer weten over dierenbegraafplaats D.U.C. Amsterdam, neem dan contact met ons op via 020 - 633 30 30. U kunt het D.U.C heel gemakkelijk bereiken vanuit de Zaanstreek, Purmerend en Haarlem, maar ook vanuit Almere, Amstelveen en Hoofddorp.

  • ✓ Kleine groeps- en individuele crematies, géén destructie of anonieme groepscrematies
  •  
  • ✓ Zelf uw overleden huisdier brengen zonder afspraak tijdens de openingstijden van de receptie
  •  
  • ✓ Mooie natuurlijke bestemming als laatste rustplaats
  •  
  • ✓ Respect voor dier en natuur

Grotere kaart weergeven