Overleden hond

Uw overleden hond laat u begraven of cremeren bij het D.U.C. Amsterdam. Het D.U.C. (Dieren Uitvaart Centrum) is gevestigd in Amsterdam en gelegen op een rustige en mooie locatie en goed te bereiken vanuit Haarlem, Amstelveen, Purmerend, Hoofddorp en Almere. Was uw hond uw maatje en een echte vriend en maakte hij deel uit van uw gezin? Dan verdient uw overleden hond een mooie laatste rustplaats. Bij het D.U.C. Amsterdam kunt u uw overleden huisdier laten cremeren of begraven.

Uw hond laten begraven

Als u uw overleden hond wilt laten begraven, dan wordt uw huisdier begraven op een van onze speciaal aangelegde begraafweiden. Wij zorgen voor een ‘naturel’, milieubewuste manier van begraven. Dit houdt in dat uw overleden hond wordt begraven zonder speeltjes, aandenken of halsband. Natuurlijk bieden wij u de mogelijkheid om het graf van uw huisdier te bezoeken.

Uw hond laten cremeren

Als u ervoor kiest om uw overleden hond te laten cremeren kunt u kiezen voor een algemene of individuele crematie. Indien u kiest voor een algemene crematie, wordt uw overleden hond samen met  enkele andere dieren gecremeerd. Maar u kunt ook kiezen voor een individuele crematie voor uw overleden hond. Uw huisdier wordt dan alleen gecremeerd. Het is mogelijk om daarbij aanwezig te zijn en de as van uw overleden hond, later mee naar huis te nemen. U kunt er ook voor kiezen om de as te laten uitstrooien over onze asweide. Bekijk onze tarieven.

Informatie

Wilt u graag meer weten of wilt u ons persoonlijk spreken? Neem gerust contact met ons op via 020 - 633 30 30.

Het D.U.C. Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar vanuit de Zaanstreek en Purmerend, Haarlem, Hoorn en Alkmaar, maar ook vanuit Amstelveen,  Almere en Hoofddorp.

  • ✓ Kleine groeps- en individuele crematies, géén destructie of anonieme groepscrematies
  •  
  • ✓ Zelf uw overleden huisdier brengen zonder afspraak tijdens de openingstijden van de receptie
  •  
  • ✓ Mooie natuurlijke bestemming als laatste rustplaats
  •  
  • ✓ Respect voor dier en natuur
Overleden hond

Grotere kaart weergeven