Overlijden hond

Het overlijden van uw hond is een ingrijpende gebeurtenis. Laat uw geliefde huisdier daarom begraven of cremeren bij D.U.C. Amsterdam, goed bereikbaar vanuit Haarlem, Almere, Amstelveen, Hoofddorp en Purmerend. Als uw hond komt te overlijden, begrijpen wij heel goed dat u verdrietig bent. Toch is het belangrijk dat u dan de juiste keuzes maakt; dit om het verdriet rondom het overlijden van uw hond goed te kunnen verwerken.

Uw hond laten begraven

U kunt uw geliefde hond bij het D.U.C. in Amsterdam laten begraven. Uw hond wordt dan ‘naturel’ begraven op een van onze speciaal aangelegde begraafweiden. Naturel betekent dat wij de hond wikkelen in een vlasproduct en zonder speeltjes, aandenken of halsband begraven. Natuurlijk bieden wij u de mogelijkheid om het graf van uw huisdier te bezoeken.

Uw hond laten cremeren

Na het overlijden van uw hond, kunt u er ook voor kiezen om het dier te laten cremeren. U kunt kiezen voor een algemene of individuele crematie. Bij een algemene crematie wordt uw hond samen andere dieren gecremeerd. Bij een individuele crematie wordt uw hond alleen gecremeerd. U kunt dan eerst afscheid nemen van uw geliefde dier en bij de crematie aanwezig zijn. Zo kunt u op zeer persoonlijke wijze afscheid nemen van uw dier. U kunt de as van uw overleden hond mee naar huis te nemen, maar u kunt er ook voor kiezen om de as te laten uitstrooien over onze prachtige asweide. Bekijk onze tarieven.

Informatie

Kies na het overlijden van uw hond voor een waardig afscheid. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 020 - 633 30 30.

Het D.U.C. Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar vanuit de Zaanstreek en Purmerend, Haarlem, Hoorn en Alkmaar, maar ook vanuit Amstelveen, Almere en Hoofddorp.

  • ✓ Kleine groeps- en individuele crematies, géén destructie of anonieme groepscrematies
  •  
  • ✓ Zelf uw overleden huisdier brengen zonder afspraak tijdens de openingstijden van de receptie
  •  
  • ✓ Mooie natuurlijke bestemming als laatste rustplaats
  •  
  • ✓ Respect voor dier en natuur

Grotere kaart weergeven