Huisdierencrematorium

De crematie van uw huisdier is in vertrouwde handen bij huisdierencrematorium D.U.C. Het crematorium is gelegen in een rustige en groene omgeving waar respect heerst voor wat leven en natuur is, centraal gelegen ten opzichte van Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Almere, Purmerend en Hoofddorp. Het is er mooi en stil zodat u op een rustige manier afscheid kunt nemen van uw geliefde huisdier. U kunt er voor kiezen om de as over onze asweide te laten verstrooien. Deze weide is dagelijks te bezoeken. In principe worden huisdieren met enkele andere huisdieren tegelijk gecremeerd, maar u kunt ook voor een individuele crematie kiezen. Als u de as liever niet wilt laten uitstrooien bij ons, maar mee wilt nemen in een urn, dan is de crematie vanzelfsprekend individueel. Bij deze crematie kunt u desgewenst ook aanwezig zijn.

Crematie in huisdierencrematorium

In ons huisdierencrematorium kunnen honden, katten, fretten, vogels, konijnen en andere knaagdieren gecremeerd worden. D.U.C. is een huisdierencrematorium en –begraafplaats dat al sinds 1980 bestaat. De crematie van uw geliefde huisdier is bij ons in goede handen. Ons crematorium is uitstekend bereikbaar per auto, openbaar vervoer of fiets vanuit Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Almere, Purmerend en Amstelveen.

Vervoer van uw overleden huisdier

U kunt uw overleden huisdier, zonder afspraak, altijd bij ons langsbrengen tijdens de openingstijden van de receptie. Uiteraard kunnen wij uw dier ook bij de dierenarts ophalen of bij u thuis. Wanneer uw huisdier bij ons huisdierencrematorium is aangekomen, nemen wij ter bevestiging telefonisch contact met u op. Heeft u nog vragen over ons crematorium? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel naar 020 – 633 30 30.

Een waardige crematie van uw huisdier in een speciaal huisdierencrematorium? Neem contact op!

  • ✓ Kleine groeps- en individuele crematies, géén destructie of anonieme groepscrematies
  •  
  • ✓ Zelf uw overleden huisdier brengen zonder afspraak tijdens de openingstijden van de receptie
  •  
  • ✓ Mooie natuurlijke bestemming als laatste rustplaats
  •  
  • ✓ Respect voor dier en natuur

Grotere kaart weergeven