Dierencrematorium

Dierencrematorium Amsterdam D.U.C., is een vertrouwd adres, wanneer het gaat om het verzorgen van een waardig afscheid van uw huisdier. Onze prachtige as- en begraafweides, gelegen in het rustieke dorpsgedeelte van Amsterdam Kadoelen vormen een waardige laatste rustplaats voor overleden dieren. U kunt er voor kiezen om de as na de crematie bij ons uit te laten strooien. Op de asweide is de mogelijkheid om bloemen neer te leggen en zijn rustpunten gecreëerd om hier en daar wat te mijmeren. Ons crematorium is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer.

Dierencrematorium: milieubewust

Wij zijn een milieubewust dierencrematorium en het cremeren gebeurt ‘naturel’. Dit betekent dat de overleden dieren worden teruggeven aan de natuur zoals ze op de wereld kwamen, dus zonder aandenken, speeltje of wat dan ook. Naast het uitstrooien van de as over onze asweide na de crematie van uw overleden dier, kunt u er ook voor kiezen om de as mee naar huis te neme in een urn. Dit is een urn van ongeglazuurd aardewerk.

Meer informatie en contact

Wilt u alvast een beetje beeld krijgen van ons dierencrematorium dan kunt u onze foto’s bekijken. Mocht u vragen hebben over ons dierencrematorium dan staan wij u graag te woord via telefoonnummer 020 - 633 30 30. Ons dierencrematorium is uitstekend te bereiken vanuit steden, zoals Almere, Amstelveen, Amsterdam, Purmerend, Hoofddorp en Haarlem.

Een waardig afscheid in een dierencrematorium? Neem contact op!

  • ✓ Kleine groeps- en individuele crematies, géén destructie of anonieme groepscrematies
  •  
  • ✓ Zelf uw overleden huisdier brengen zonder afspraak tijdens de openingstijden van de receptie
  •  
  • ✓ Mooie natuurlijke bestemming als laatste rustplaats
  •  
  • ✓ Respect voor dier en natuur

Grotere kaart weergeven