Dierencrematie

Een waardig afscheid van uw huisdier is in vertrouwde handen bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. door middel van een dierencrematie. Wij zijn gevestigd in een rustig gedeelte van Amsterdam, een stolpboederij met bijgebouwen, begraafweiden en een fraai groen veld omzoomd door bomen voor het uitstrooien van de as. Hier vindt uw dier een mooie stille laatste rustplaats, waar u altijd nog eens naar terug kunt keren.

Dierencrematie: wij begeleiden u bij het gehele traject

Wij geven de dierencrematie graag samen met u vorm. Wij begrijpen als geen ander hoeveel uw huisdier voor u betekende. Het was uw vriend, uw kameraad. Het D.U.C. heeft zich van begin af aan ten doel gesteld dit laatste traject van uw dier op juiste en betrouwbare wijze te laten verlopen, op een plek waar respect heerst voor wat leven en natuur is. Ons crematorium is goed te bereiken vanuit Almere, Amstelveen, Purmerend, Haarlem, Amsterdam en Hoofddorp.

Het as uitstrooien of meenemen in een urn

Na de dierencrematie kunt u ervoor kiezen om de as uit te laten strooien over onze asweide of mee naar huis te nemen. In het laatste geval wordt uw dier individueel gecremeerd en ontvangt u de as in een urn van ongeglazuurd aardewerk. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar nummer 020 - 633 30 30. Wilt u alvast een beeld krijgen van ons dierencrematorium? Bekijk dan onze foto’s.

Een waardige dierencrematie laten verzorgen? Neem contact op!

  • ✓ Kleine groeps- en individuele crematies, géén destructie of anonieme groepscrematies
  •  
  • ✓ Zelf uw overleden huisdier brengen zonder afspraak tijdens de openingstijden van de receptie
  •  
  • ✓ Mooie natuurlijke bestemming als laatste rustplaats
  •  
  • ✓ Respect voor dier en natuur

Grotere kaart weergeven