Dieren uitvaart

Een waardige dieren uitvaart laat u verzorgen door het D.U.C. (Dieren Uitvaart Centrum) gevestigd in Amsterdam, nabij Purmerend, Haarlem, Amstelveen, Almere en Hoofddorp. Of het nu om uw overleden konijn gaat, uw hond of uw kat. Uw huisdier was een dierbaar bezit, waar u veel van heeft gehouden. Wij geven uw dier graag een waardig afscheid. Een dieren uitvaart kan bij ons in de vorm van een crematie of begrafenis.

Dieren uitvaart met respect voor uw overleden dier

Onze as- of begraafweide vormt een prachtige laatste rustplaats voor uw dier. Het zijn fraaie groene velden, bij een stolpboederij met bijgebouwen, gelegen in het stille dorpsgedeelte van Amsterdam Kadoelen, goed bereikbaar vanuit Haarlem, Hoofddorp, Almere, Purmerend, Amsterdam en Amstelveen. Deze rustige plek is een mooie, waardige laatste rustplaats voor uw dier. Kiest u ervoor uw dieren uitvaart door ons te laten verzorgen dan doen wij dit op rustige en betrouwbare wijze. Wij begrijpen als geen ander hoeveel uw dier voor u heeft betekend en hoeveel u van uw dier hield. Vanuit die gedachte stellen wij samen met u een waardig afscheid samen.

Oriënteer u op de laatste rustplaats van uw dier

Mocht u meer willen weten over het verzorgen van een dierenuitvaart door het D.U.C., dan staan wij u graag te woord via nummer 020 - 633 30 30. U kunt zich alvast een beeld vormen van onze locatie waar respect heerst voor wat leven en natuur is en eventueel de laatste rustplaats van uw dier wordt, door onze afbeeldingen te bekijken. Voor de tarieven van de verschillende mogelijkheden kunt u ons overzicht bekijken.

Een waardige dieren uitvaart laten verzorgen met respect voor uw overleden dier? Neem contact op!

  • ✓ Kleine groeps- en individuele crematies, géén destructie of anonieme groepscrematies
  •  
  • ✓ Zelf uw overleden huisdier brengen zonder afspraak tijdens de openingstijden van de receptie
  •  
  • ✓ Mooie natuurlijke bestemming als laatste rustplaats
  •  
  • ✓ Respect voor dier en natuur

Grotere kaart weergeven