Dieren crematie

Voor een waardig afscheid van uw huisdier kunt u denken aan een dieren crematie. Dit is in vertrouwde handen bij huisdierencrematorium en begraafplaats D.U.C., gevestigd in Amsterdam, nabij Haarlem, Amstelveen, Purmerend, Hoofddorp en Almere. Wij bieden een laatste rustplaats voor kleine huisdieren, ook wel gezelschapsdieren genoemd, in een prachtige omgeving.

Dieren crematie: wij geven dieren terug aan de natuur

Wij zijn zeer milieubewust en daarom willen wij de dieren teruggeven aan de natuur, zoals ze op de wereld kwamen, dus zonder aandenken, speeltje of wat dan ook. Na de dieren crematie wordt de as door ons uitgestrooid over onze fraai onderhouden asweide of kunt u bij een individuele dieren crematie desgewenst de as mee naar huis nemen. De urn met daarin de as van uw overleden huisdier is gemaakt van ongeglazuurd aardewerk. De asweide kan 7 dagen per week worden bezocht en is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Almere, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem en Purmerend.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over dieren crematie door het  D.U.C.? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook foto’s bekijken van onze stolpboederij met bijgebouwen en het fraaie groene veld voor het uitstrooien van de as. Zo krijgt u al een beetje een beeld van de laatste rustplaats van uw huisdier. Wij geven u ook graag een inzicht in  de tarieven die wij rekenen voor een dierencrematie. Het dierencrematorium Amsterdam D.U.C. stelt graag samen met u een waardig afscheid van uw huisdier samen.

Wilt u een waardige dieren crematie? Neem contact op!

  • ✓ Kleine groeps- en individuele crematies, géén destructie of anonieme groepscrematies
  •  
  • ✓ Zelf uw overleden huisdier brengen zonder afspraak tijdens de openingstijden van de receptie
  •  
  • ✓ Mooie natuurlijke bestemming als laatste rustplaats
  •  
  • ✓ Respect voor dier en natuur

Grotere kaart weergeven