Crematorium dieren

Ons crematorium voor dieren, het D.U.C., is gelegen in een groene en rustige omgeving aan de rand van Amsterdam. Op deze locatie heerst respect voor wat leven en natuur is en het is er mooi en stil. Wij verzorgen crematies voor huisdieren zoals katten, honden, vogels, fretten, konijnen en andere knaagdieren. Wanneer u kiest voor een crematie bij het D.U.C., kiest u voor een waardig afscheid. De dieren worden in principe met enkele andere huisdieren tegelijk gecremeerd. Uiteraard kunt u ook een individuele crematie aanvragen. De crematie is vanzelfsprekend individueel als u de as van uw huisdier in een urn mee naar huis wilt nemen, of wanneer u bij de crematie aanwezig wilt zijn.

Crematorium voor dieren met asweide

Het crematorium voor dieren van het D.U.C. heeft ook een asweide. Hier, op deze mooie stille plek, wordt de as uitgestrooid van uw huisdier. U kunt uw dier zelf brengen naar het crematorium, maar wij kunnen hem ook bij de dierenarts, of bij u thuis ophalen. Of u laat hem brengen door de dierenambulance. Als u uw huisdier zelf komt brengen, kunt u met uw auto tot in de ontvangstruimte van het crematorium rijden. Hierdoor wordt u niet geconfronteerd met eventuele andere bezoekers.

Bereikbaarheid

Ons crematorium voor dieren is uitstekend te bereiken per auto, openbaar vervoer of fiets vanuit Amsterdam. Ook vanuit Purmerend, Almere, Hoofddorp, Amstelveen of Haarlem zijn wij prima te bereiken. Dit maakt het voor u gemakkelijk om de asweide waar de as van uw overleden huisdier is uitgestrooid te bezoeken en bloemen neer te leggen. Ook heeft u de mogelijkheid om uw huisdier waardig te begraven en hem een prachtige laatste rustplek te geven. Vragen over ons crematorium voor dieren? Aarzel niet om contact op te nemen via 020 – 633 30 30.

Een crematorium voor dieren voor een waardig afscheid? Neem contact op!

  • ✓ Kleine groeps- en individuele crematies, géén destructie of anonieme groepscrematies
  •  
  • ✓ Zelf uw overleden huisdier brengen zonder afspraak tijdens de openingstijden van de receptie
  •  
  • ✓ Mooie natuurlijke bestemming als laatste rustplaats
  •  
  • ✓ Respect voor dier en natuur

Grotere kaart weergeven